Back Back Nieuws

Delftse Markt bedolven onder dikke laag sneeuw

07 januari 2016
TomTom is sponsor van het wintersportevenement, Flatstyle op 9 en 10 januari, op de Markt in het centrum van Delft. Speciaal voor Flatstyle wordt de Delftse Markt bedolven onder een dikke laag sneeuw, waarop een freestyle parcours wordt aangelegd. Deelnemers kunnen met ski’s of snowboard met een kabelsysteem over het parcours worden gesleept en zo sprongen en stunts maken. TomTom-ambassadeur en top-snowboarder, wakeboarder en kitesurfer Arianna Cau (Italië, 15-04-1994) is ook aanwezig op Flatstyle 2016.

Flatstyle Pro Contest
Hoogtepunt van het weekend is de Flatstyle Pro Contest op zaterdagavond, waarbij Arianna Cau en andere professionele riders uit binnen- en buitenland laten zien wat ze kunnen met deze opstelling.

Action camera
TomTom is op Flatstyle aanwezig om bezoekers en deelnemers het gemak van de TomTom Bandit te laten ervaren. Deze action camera beschikt over sensoren die automatisch de hoogtepunten van de actie selecteren, waardoor achteraf binnen enkele minuten een video kan worden gemonteerd en gedeeld op sociale media. Deelnemers kunnen na afgifte van een identiteitsbewijs een TomTom Bandit mee de baan op nemen voor het vastleggen, monteren en delen van hun eigen run. Ook Arianna Cau zal worden uitgerust met een TomTom Bandit om haar stunts op het freestyle parcours vast te leggen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!