DeLaMar versterkt haar duurzaamheidsinspanningen DeLaMar versterkt haar duurzaamheidsinspanningen
Back Back Nieuws

DeLaMar versterkt haar duurzaamheidsinspanningen

23 april 2024

DeLaMar heeft met trots aangekondigd dat zij zich heeft aangesloten bij Greenbookings, een vooruitstrevend platform voor duurzaam vergaderingen en evenementen. Door deel te nemen aan Greenbookings zet DeLaMar een belangrijke stap in haar voortdurende inzet voor duurzaamheid en draagt zij bij aan een groenere evenementensector.

Greenbookings helpt de event- en vergaderbranche om te verduurzamen. Dit doen ze in eerste instantie door het planten van bomen om zo de CO2-uitstoot te compenseren. Daarnaast biedt Greenbookings de event- en vergaderbranche een platform om ideeën, kennis en initiatieven uit te wisselen en verder te ontwikkelen.

‘Als culturele instelling met een sterke betrokkenheid bij duurzaamheid, zijn we verheugd om ons aan te sluiten bij Greenbookings’, verklaart Maud Uilenreef Manager zakelijke markt en public service van DeLaMar. ‘Deelname aan dit platform stelt ons in staat om onze duurzame inspanningen verder te versterken en ons aanbod van groene faciliteiten en diensten beter onder de aandacht te brengen bij organisatoren die belang hechten aan duurzaamheid.’

Verschillende stappen om ecologische voetafdruk te verminderen

DeLaMar heeft al stappen genomen om haar ecologische voetafdruk te verminderen en duurzaamheid te integreren in haar bedrijfsvoering. Het theater maakt gebruik van energiezuinige technologieën, heeft een efficiënt afvalbeheerbeleid en stimuleert milieubewust gedrag onder medewerkers en bezoekers. Daarnaast werkt DeLaMar  samen met partners die dezelfde duurzaamheidsdoelen nastreven.

Bijdragen aan een groenere toekomst

Greenbookings biedt organisatoren de mogelijkheid om duurzame evenementen te organiseren en bij te dragen aan een groenere toekomst. Door het gebruik van dit platform kunnen organisatoren eenvoudig duurzame keuzes maken en bewustwording creëren bij deelnemers.

‘We zijn verheugd om DeLaMar te verwelkomen als een waardevolle partner op ons platform’, zegt Fabian van Beek, initiatiefnemer van Greenbookings. ‘De betrokkenheid van DeLaMar bij duurzaamheid sluit naadloos aan bij onze missie om duurzaam vergaderen en evenementen organiseren te bevorderen. Samen kunnen we een positieve impact hebben op de evenementenindustrie en een inspiratiebron zijn voor anderen.’

Organisatoren die geïnteresseerd zijn in het boeken van evenementen bij DeLaMar kunnen terecht op de website van DeLaMar om meer te weten te komen over de duurzame faciliteiten en diensten die worden aangeboden.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!