Back Back Nieuws

DeLaMar Theater faciliteert productlancering van cosmeticamerk

01 februari 2012
De wereldleider in cosmetica L’Oréal Paris organiseerde onlangs een productlancering in het DeLaMar Theater te Amsterdam. Tijdens deze dag werd de pers geïnformeerd over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van cosmetica.

 

DeLaMar Theater optimaal benut

De foyers en de diverse ruimtes van het theater waren ingericht als productroom, in de Spieghel Foyer vond een seminar plaats en de dag werd afgesloten met een diner in de Centrum Foyer. Robert Guijt adjunct-directeur DeLaMar Theater: ‘Met heel veel plezier ontvingen wij L’Oréal Paris in het DeLaMar Theater. Dit evenement is een goed voorbeeld van de multifunctionaliteit van het gebouw en de mogelijkheden die het theater biedt als evenementenlocatie voor de zakelijke markt.’

 

Het juiste decor voor cosmeticamerk

L’Oréal Paris: ‘De selectie voor een locatie vindt altijd met veel zorg plaats. Het DeLaMar Theater bood het juiste decor voor het merk. De diversiteit van de foyers en intieme zalen maakt het mogelijk om de nieuwe lijnen uitgebreid te presenteren. Zo werden de gasten ontvangen in de Royal Foyer met het thema 40 jaar: ‘Omdat ik het waard ben’ en hebben we heerlijk en exclusief gedineerd in de prachtige Centrum Foyer.’

 

Zakelijke markt op het rode pluche van het theater

Ruim een jaar geleden heeft het DeLaMar Theater na een ingrijpende renovatie haar deuren weer geopend. Sindsdien hebben ruim 400.000 theaterbezoekers genoten van theaterproducties in diverse genres als toneel, cabaret en musical. Daarnaast blijkt het DeLaMar Theater ook een gewilde locatie voor de zakelijke markt, vaak in combinatie met een bezoek aan een voorstelling.

 

Zakelijke mogelijkheden

Met respect voor het verleden, de warmte en allure die bij theater horen en veel oog voor detail, is het DeLaMar een modern theater met alle daarbij behorende faciliteiten en services. Het gebouw beschikt over twee theaterzalen (941 en 601zitplaatsen), een Grand Café en dertien foyers, studio’s en boardrooms.

 

Beleving

De foyers zijn geschikt voor ontvangsten van 10 tot 325 personen. Allen zijn smaakvol ingericht met een unieke, permanente fotocollectie van toonaangevende Nederlandse kunstfotografen zoals Erwin Olaf en Anton Corbijn. Mede door de luxe uitstraling wordt de zakelijke bijeenkomst een bijzondere ervaring; de gasten beleven tijdens een ‘gewone werkdag’ de bijzondere sfeer van het theater.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!