Back Back Nieuws

Definitieve doorbraak bij DeFabrique

17 februari 2011
Na zes weken boren in gehard beton heeft DeFabrique een nieuwe permanente verbinding gecreëerd. Deze verbinding koppelt locatie “De Copraloods” met de rest van DeFabrique Evenementenlocatie en levert een flinke kostenbesparing voor een evenement.

 

Niet zo simpel als gedacht

Er werd gedacht de doorbraak in de muren van Silo36 in drie dagen tijd te realiseren. Echter bleek het in de praktijk niet zo simpel. Het duurde in totaal zes weken om de muren van vijf meter dik te doorbreken. De doorbraak in de muren van Silo36 is nodig om een permanente verbinding te realiseren tussen de op zichzelf staande Copraloods en de Kalvermelkfabriek. Hierdoor is de sluistent die voorheen werd gebruikt, voorgoed verleden tijd.

 

Echte eyecatcher

De verbinding is niet alleen erg functioneel, het is ook een echte eyecatcher. Als je vanuit de Copraloods naar Silo36 loopt, loop je langs de meters dikke robuuste muur. De betonwapening is nog zichtbaar en uitgelicht geeft het een echt industrieel gevoel. Als je vervolgens verder wandelt en naar boven kijkt, zie je het spectaculaire veertig meter hoge plafond van de silo.

 

Primeur

Op 4 februari 2011 is de nieuwe verbinding tussen de Copraloods en Silo36 met succes in gebruik genomen. Het evenement van Trimetal, georganiseerd door de Effect Groep, had de primeur.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!