Back Back Nieuws

DeFabrique investeert in kwaliteit

17 juli 2008
DeFabrique® Evenementenlocatie investeert in kwaliteit. De oude mengvoederfabriek blijft aan de buitenzijde onveranderd robuust en authentiek, maar achter de schermen is hard gewerkt aan faciliteiten die het realiseren van evenementen in deze industriële locatie verder vergemakkelijken. Dit voorjaar is in nauwe samenwerking met cateraar La Vie een volledige cateringkeuken geplaatst.

 

General Manager Sybren Ophof: "Een industriële locatie zoals DeFabrique® scoort 100% op sfeer en beleving, maar je moet er als team alles aan doen om de locatie werkbaar te maken. Dat is iedere dag weer een uitdaging. Wij zijn continu bezig om onze locaties kwalitatief te verbeteren. Een professionele cateringkeuken is hierbij een must en draagt bij aan de constante kwaliteit die La Vie Catering voor ons moet leveren. Je moet je zaakjes aan de achterkant voor elkaar hebben om aan de voorkant te kunnen schitteren."'

Bovendien zijn er ook volledig gefaciliteerde kleedkamers gerealiseerd in de laatste verbouwing. Hiermee is een veelgenoemd kritiekpunt van de evenementenbureaus voor altijd opgelost. "We kunnen André Rieu met zijn hele ensemble nu een kleedkamer geven, nou bijna dan."

Ook de signing rondom DeFabrique® is verbeterd. "Omdat DeFabrique logistiek een onlogische locatie is blijft dit lastig. Maar door de signing op een aantal punten aan te passen is het wel duidelijker geworden voor onze gasten. Daarnaast hebben we filmpjes ontwikkeld met de route naar DeFabrique die verwerkt kunnen worden in een online uitnodigingstraject. Zo proberen we het toch vooral ook ludiek op te lossen", aldus Ophof.

De volgende stappen zijn het uitbreiden van de parkeerfaciliteit, het aanleggen van vaste sanitaire voorzieningen in locatie de Copraloods. "En dan verzinnen we vast wel weer iets nieuws, een locatie als deze is nooit af".

 

Bekijk hier de filmpjes op Youtube.com:



 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!