DeFabrique Holding opent nieuwe buitenactiviteiten locatieDeFabrique Holding opent nieuwe buitenactiviteiten locatie
Back Back Nieuws

DeFabrique Holding opent nieuwe buitenactiviteiten locatie

14 december 2022

In de zomer van 2023 opent DeFabrique Holding een nieuwe locatie: Parque West. Een avonturenpark in Utrecht Leidsche Rijn met verschillende activiteiten en horeca. De eerste activiteit die wordt geopend is het grootste klimpark van Nederland. Met meer dan 100 hindernissen op verschillende hoogtes en uiteenlopende routes is het voor iedereen mogelijk zijn grenzen te verleggen. In de toekomst zal Parque West uitbreiden met meer indoor- en outdooractiviteiten. 

Activiteit & ontspanning

Maak een vrije val, zipline of klauter de hoogte in; bij Parque West zit je goed voor een shot adrenaline of juist om te ontspannen van en in de groene oase. Familie van Eck: ‘Parque West is een uitbreiding op het leisure-aanbod van de Kartfabrique. Hier werken wij elke dag aan een omgeving waar jong en oud samenkomt en blijvende herinneringen maakt. We willen verrassen en het net even anders doen. We dromen groot en zo ontstond de wens voor een eerste buitenactiviteit. Dit groeide uit tot een nieuwe locatie: Parque West. Het avonturenpark ligt in het Maximapark, een bijzonder gebied waar natuur en sport op een organische manier samenkomen. Een perfecte match met de visie van Parque West.’ 

DeFabrique Holding

Wat ruim twintig jaar geleden begon met een onschuldig bezoekje aan een oude lijnolie- en mengvoederfabriek is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Utrecht, Enschede en Kalkar. Inmiddels telt DeFabrique Holding acht merken binnen de leisure- en evenementenwereld - waaronder Wunderland Kalkar, DeFabrique, DUS Utrecht, Vliegveld Twenthe, en binnenkort dus ook Parque West - en op welke plek je ook komt, het doel is hetzelfde: het bieden van een unieke omgeving waar jong en oud samenkomt en blijvende herinneringen maakt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!