Deel 1: De tofste kerstinitiatievenDeel 1: De tofste kerstinitiatieven
Back Back Nieuws

Deel 1: De tofste kerstinitiatieven

17 oktober 2023

Dit is een artikel uit ons inspiratiemagazine

Niet die zoveelste foute-kersttruienborrel, maar een écht leuk kerstevent. Wat zijn verschillende locaties van plan tijdens de kerstdagen? Waar moet je heen voor een creatief kerstevenement? Wij vroegen verschillende locaties wat ze organiseren rondom de kerstdagen.

Wintervibes bij NBC Congrescentrum

Verschillende houten Stuben, duizenden lampjes, winterse aankleding en een authentieke Schi Alm bar als middelpunt, tijdens de decembermaand kleedt NBC Congrescentrum een van de eventareas om tot een winters winterland waar jij met je collega’s of relaties het jaar feestelijk kunt afsluiten met een borrel, diner of bedrijfsfeest van 250 tot 1000 gasten. Aan alles is gedacht: vanuit winterse foodtrucks en foodcorners worden er seizoensklassiekers (stamppotjes, mini-kaasfondue) en verwarmende drankjes zoals warme choco en glühwein geserveerd, er is muziek én er staat een arreslee voor een selfie with Santa!

Het betoverende Woud van Licht

Laat je zintuigen op avontuur gaan, wanneer het woud tot leven komt. Het Woud van Licht biedt een schouwspel van kleuren, klanken en geuren. Van november tot februari kun je je laten verwonderen tijdens dit indoor bedrijfsevent. Tijdens Woud van Licht beleef je met je collega’s een nacht vol magie en stap je in een mysterieus kerstverhaal. Diner, drankjes, muziek en een liveact kunnen allemaal deel uitmaken van deze bijzondere kerstbeleving bij evenementenlocatie De Kaap. Klinkt mysterieus? Dat laten we lekker zo!

‘It giet oan’!

Musical ‘De Tocht’ laat de magie van De Elfstedentocht tot leven komen met een ijsvloer van 2.000m2. Voor iedereen die ervan droomt om ooit nog een Elfstedentocht mee te maken: ‘It giet oan’! In het speciaal gebouwde Friso Theater in Leeuwarden zijn er allerlei passende arrangementen te boeken voor een zakelijk bezoek. Met een Koek- en Zopiearrangement, een Startarrangement of een Hollands buffetarrangement met van die echte winterse klassiekers start jij De Tocht goed gesterkt!

Theatrale kerstborrel in De Lawei

Een bijzondere en theatrale kerstborrel organiseren? Dat kan bij De Lawei! Niet alleen zorgen ze daar voor alle borrelmogelijkheden met hun eigen horeca, ook kun je genieten van een bijzondere voorstelling. Op 30 december speelt South African Road Trip hun voorstelling Roots. Prachtige muziek en ritmische Afrikaanse dans uit de Xhosa-cultuur.

Winterspelen Après ski-style!

Het zijn misschien níet de sporten die officieel zijn erkend als horende bij de Olympische winterspelen, maar je hebt zeker veel uithoudingsvermogen en samenwerking nodig om te winnen bij de Après Ski Winterspelen van Monster Events. Tijdens dit bedrijfsuitje ga je de strijd met je collega’s aan. Skilatten, nagelblokken, bierpulschuiven en hout zagen – want dat Olympische vuur moet ten slotte branden – het komt allemaal voorbij.

 

Tekst: Mahlee Plekker

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!