Back Back Nieuws

Decos en Spankracht organiseren workshop papierloos vergaderen

07 mei 2015
Decos, een bedrijf in Nederland met een volledig papierloos kantoor, en coachingsbedrijf Spankracht organiseren 3 juni 2015 een workshop met praktische tips en trucs om papierloos te vergaderen. Geen stapels papier meer, oververhitte printers, verouderde notulen en documenten, maar alle informatie slim georganiseerd en voor iedereen digitaal toegankelijk.

De workshop begint om 13:30 en zal zich vooral richten op de digitale hulpmiddelen die je als bedrijf in kan zetten om papierloos te vergaderen. Met name het gebruik van de vergaderapp Minute zal onder de aandacht gebracht worden. Daarnaast is er aandacht voor de mindset die je als organisatie moet hebben om met papierloos werken te beginnen. De workshop wordt gehouden in het Decos-gebouw, het eerste volledig papierloze kantoor van Nederland.

Tijd en locatie
Deze workshop papierloos vergaderen vindt plaats op woensdag 3 juni 2015 om 13:30 uur in het Decos-gebouw aan de Huygensstraat 30 in Noordwijk. Kijk hier voor meer informatie over de workshop papierloos vergaderen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!