Back Back Nieuws

Decor '1 tegen 100' met LED tubes Bright

05 september 2007
Bright Corporate Event Lighting is verantwoordelijk voor het creative light van het spelprogramma 1 tegen 100 van de Nationale Postcodeloterij dat gepresenteerd wordt door Caroline Tensen op RTL4. Op zondag 2 september is de eerste uitzending geweest. De eerste reacties op dit decor zijn zeer positief. 

Bright is verantwoordelijk voor het creative LED light wat veelvuldig wordt toegepast op dit decor waardoor het tonen van Dynamic Visual effects mogelijk wordt gemaakt. De visuele effecten komen tot stand door het toepassen van licht van de door Bright geïnvesteerde VersaTUBES van Element Labs. Dit decor van lichtbalken biedt de mogelijkheid om diverse kleurschakeringen via ledbalken te tonen. Er is gebruik gemaakt van 330 VersaTUBES. De enorme waaier aan lichtkleuren en de mogelijkheid om met video te visualiseren maakt dit decor onderscheidend. Deze VersaTUBES met een onbeperkte mogelijkheid aan kleuren kan zowel video –als datacontent weergeven.


Om het gat te dichten tussen licht en video investeert en specialiseert Bright alleen in die apparatuur die geschikt is voor deze segmenten en door deze specialisatie is Bright optimaal in staat om opdrachtgevers te voorzien van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Deze VersaTUBES kunnen in frames worden ingezet als decor en graphics achtergrond voor het accenturen van decor en projectiewanden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!