Back Back Nieuws

Dechesne & Boertje verpakt 30 jaar kennis en ervaring in een boekje

04 april 2013
De voorloper van eventmarketingbureau Dechesne & Boertje, Nini’s Productions, werd op 14 februari 1983 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Dertig jaar later is het bureau nog steeds springlevend. Volgens Dechesne & Boertje gaat het ondanks, en misschien wel dankzij alle uitdagingen in de economie, goed: ‘Door een duidelijke focus op events met inhoud, door een trouwe kring van relaties, door een bevlogen team met een grote liefde voor het evenementenvak én door een positieve kijk op de toekomst lukt het D&B om te groeien.’

Jubileumjaar
Om het 30-jarig bestaan te vieren organiseert het bureau in haar jubileumjaar voor al haar stakeholders een aantal events: voor relaties, leveranciers en (oud-)medewerkers. Studenten van diverse eventopleidingen zijn, in een competitie, gevraagd om mee te denken over het relatie-event.

Hoe doen ze dat nou?
Tenslotte wordt er een bijzonder boekje uitgegeven. De afgelopen jaren kreeg het bureau steeds vaker de vraag ‘Hoe doen jullie dat nou? Hoe runnen jullie al 30 jaar een evenementenbureau en wat zijn jullie adviezen voor een succesvol event?’ Open en eerlijk vertelt D&B haar ondernemerslessen en verklapt het bureau tips voor de organisatie van een event.
Het boekje is voor € 15,- verkrijgbaar via db-online.nl/bestelformulier-boekje

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!