Back Back Nieuws

DeBorrelFabriek verrast met publiekscatering bij KANE concerten

22 maart 2013
DeBorrelFabriek heeft op 6, 8 en 9 maart in opdracht van AT Events de publieke verkoop en crewcatering verzorgd tijdens de concerten van KANE in de Gashouder.

Publiek
DeBorrelFabriek heeft tijdens dit concert, met 3.500 gasten per avond, de publiekscatering met haar eigen identiteit en service weten te kleuren. Enkele kenmerken: uitstekende service aan de gedecoreerde bar, snoepjestoiletten XXL, Rock Chicks met bier buggy en een KANE shuttleservice om de gasten na het concert in speciaal ontworpen Canta’s terug te brengen naar de parkeergarage.

Crew
Ook de crew ontbrak het aan niets. DeBorrelFabriek heeft laten zien dat de catering achter de schermen minstens even waardevol is als voor de schermen.  De reactie van AT Events op de samenwerking: ‘De innerlijke mens is zeer belangrijk tijdens deze zware en lange dagen. Dat heeft DeBorrelFabriek goed begrepen. Mijn crew, artiesten, gasten  en leveranciers hebben dit ook als prettig ervaren. Namens KANE wil ik DeBorrelFabriek ook nog even in het bijzonder bedanken voor de goede zorgen en leuke attenties.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!