De Zwitsalhal gaat Blaauw: samenwerking met Ron GastrobarDe Zwitsalhal gaat Blaauw: samenwerking met Ron Gastrobar
Back Back Nieuws

De Zwitsalhal gaat Blaauw: samenwerking met Ron Gastrobar

03 juli 2024

De Zwitsalhal is trots om een gloednieuwe samenwerking aan te kondigen met de gerenommeerde chef Ron Blaauw. Vanaf nu kunnen zakelijke gasten de unieke industriële sfeer van de Zwitsalhal combineren met de culinaire beleving van Ron Gastrobar.

Bedrijven krijgen de kans om hun zakelijke evenementen in de Zwitsalhal te boeken, met catering verzorgd door Ron Gastrobar. De culinaire opties variëren van verfijnde walking dinners en authentieke Indonesische buffetten tot exclusieve uitgeserveerde diners.

Een totaalbeleving voor iedereen

Met deze samenwerking willen de Zwitsalhal en Ron Blaauw een totaalbeleving creëren voor zakelijke evenementen, waar gastronomie en ambiance perfect samenkomen.

Ron Blaauw over de samenwerking: ‘Bij Ron Gastrobar streven we ernaar om voor iedereen in Nederland toegankelijk te zijn. Dit realiseren we via onze restaurants, de Ron Gastrobar at Home-producten zoals de rijsttafel box, en door cateringdiensten aan te bieden. We zijn verheugd om samen te werken met professionals zoals Tim Koldenhof en hebben het volste vertrouwen in de vruchtbare resultaten die deze samenwerking zal opleveren.’

Tim Koldenhof over de samenwerking: ‘We vinden het tof om onze zakelijke gasten steeds weer opnieuw te verrassen met nieuwe concepten en ideeën. De keuken van Ron past perfect bij onze locatie: stoer en een beetje rock & roll.’

Foto: Willem Jan de Bruin

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!