Back Back Nieuws

'De zomer draait door' krijgt JVR-primeur

17 juli 2007
JVR audiovisual heeft gloednieuwe, naadloze plasmawalls in haar verhuurassortiment opgenomen. Het tv-programma 'De zomer draait door' kreeg de primeur met een 6x2 formaat plasmawall. Daarnaast is de plasmawall in andere opstelling (3x3) tijdens het Oerol Festival ingezet. De plasmawall maakte het tijdens dit festival mogelijk om gedetailleerde informatie aan de bezoekers te vertonen.

Een naadloze plasmawall bestaat uit 42” plasmaschermen en heeft geen kaders tussen de schermen waardoor één mooi beeld ontstaat. Dit kan in diverse formaten en opstellingen en aangezien de 'wall' onbegrensd koppelbaar is, is elke gewenste grootte mogelijk. Dit tezamen met de geringe diepte en grote kijkhoek maken dit product tot een echte aanwinst.

JVR audiovisual is een full service facilitair bedrijf dat o.a volledige technische ondersteuning verzorgt bij congressen, sport- en muziekevenementen, bedrijfspresentaties, televisieshows en beurzen. Het bedrijf is onderdeel van het beursgenoteerde Avesco plc met zusterbedrijven in Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk, Dubai, China en de Verenigde Staten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!