Back Back Nieuws

De X van Xsaga

27 april 2016
Xsaga heeft afgelopen week maar liefst tien (ofwel X) evenementen geproduceerd voor verchillende klanten en over het hele land verspreid.

Nationale Museumweek
Patrick Roubroeks, Creatief Directeur van het Amsterdamse bureau: ‘Voor de Nationale Museumweek produceerden wij een vijftal ‘gouden’ ontmoetingen met kunst uit ‘de collectie Nederland’ in het publieke veld. Een vorm van confronterende contact communicatie, bedacht en geproduceerd met Q&A Communicatie.’ Ook vorig jaar heeft Xsaga van de Nationale Museumweek een bijzonder momentum weten te maken. Lees hier de verslagen van Roubroeks..

Artis en Groote Museum
Voor Artis was het team van Xsaga druk in de weer vorige week vanwege een ‘betoverende’ benefietavond ten behoeve van de restauratie van het Groote Museum.

De nieuwste Blokker
‘En voor de nieuwste Blokker bedachten wij een drietal concepten voor de openingen van de volledig gerestylde vestigingen in Nederland,’ vertelt Roubroeks. Overigens zullen er in de komende maanden nog 150 volgen, dus grote kans dat het werk van Xsaga in de winkelstraten te zien valt.

Noosa
De week werd verder gevuld met een Pop-Up Gallery in De Hallen in Amsterdam. ‘Dat deden wij voor onze buren van NOOSA waarin zij de nieuwste sieradenlijn kon presenteren aan hun geïnteresseerde achterban.’ 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!