WindblockerWindblocker
Back Back Nieuws

De Windblocker: ideaal voor professionals die vaak buiten werken

03 februari 2017

Windblocker heeft een uniek 'Dutch design' product gelanceerd. Het product zorgt ervoor dat de telefoon gesprekken in de buitenlucht laat klinken alsof je op kantoor staat. Veel mensen hebben er last van: je probeert buiten een telefoon gesprek te voeren maar door windgeruis is het aan de andere kant niet te verstaan. Met de Windblocker is dit verleden tijd en is het mogelijk heldere en goed verstaanbare gesprekken te voeren, zelfs bij windkracht 8.

Ideaal voor evenementen organisaties

De Windblocker kan door iedereen gebruikt worden maar is ideaal voor mensen die veel buiten werken zoals verkeersregelaars, hulpverleners, sporters en evenementen organisaties. Het is ook mogelijk een eigen uitstraling aan de Windblocker geven, het product kan geleverd worden in de gewenste huiskleur met logo.

Over Windblocker

De Windblocker is in 2015 ontstaan omdat de bedenker ervan niet te verstaan was wanneer hij op de fiets probeerde te bellen. Na veel experimenteren is de Windblocker in zijn huidige vorm op de markt gekomen en zijn de productie en logistieke processen zo ingeregeld dat de wereldmarkt veroverd kan worden. 

Voor meer informatie: www.windblocker.com of mail naar sales@windblocker.com

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!