De Werfloods: een nieuwe evenementenlocatie in ArnhemDe Werfloods: een nieuwe evenementenlocatie in Arnhem
Back Back Nieuws

De Werfloods: een nieuwe evenementenlocatie in Arnhem

30 augustus 2023

Deze week is de soft-opening van de nieuwe evenementenlocatie De Werfloods in Arnhem. Hiervoor heeft ToneelGroep Arnhem de primeur met het stuk Op Koers. De authentieke houten loods, gelegen aan de oevers van de Rijn in het hart van Arnhem, belooft een unieke ruimte te bieden voor diverse evenementen en bijeenkomsten. De totstandkoming is een samenwerking met toonaangevend teambuildingbedrijf Excel Events van Jouke van Dijk.

De Werfloods is een historische locatie met een uniek verhaal, ooit onderdeel van de Zaanse Houthandel en Haven van Workum. Vandaag biedt het 400 m2 overdekte ruimte, een inspirerende omgeving met een vrije hoogte van 8 meter, ideaal voor zakelijke bijeenkomsten, feesten, congressen en culturele evenementen.

Werfloods x Excel Events

Het onderscheidende aspect van De Werfloods is de stevige integratie met Excel Events, het outdoor teambuilding- en evenementenbedrijf van Jouke van Dijk, dat in 2017 is opgericht. Met de combinatie van de fysieke locatie en de expertise van Excel Events kunnen klanten een uitzonderlijke ervaring verwachten, waarbij de fysieke ruimte en de activiteiten hand in hand gaan om onvergetelijke momenten te creëren. De focus ligt op het creëren van waardevolle en gedenkwaardige ervaringen om teams dichter bij elkaar te brengen en individuele groei te bevorderen.

‘De Werfloods is meer dan alleen een evenementenlocatie. Het is een ruimte waar mensen samenkomen, ideeën delen en verbindingen aangaan. Met de toegevoegde waarde van Excel Events willen we onze klanten een holistische ervaring bieden waarbij locatie en evenementen perfect op elkaar zijn afgestemd,’ zegt Jouke van Dijk, oprichter van Excel Events en De Werfloods.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!