Back Back Nieuws

De Voltage staat in de steigers

20 februari 2012
Het theaterrestaurant van De Voltage staat in de steigers. Bijna 10 jaar lang heeft deze zaal, de MIracle Temple, dienst gedaan als sfeervolle feeststempel. Als indoor entertainment center wil De Voltage haar gasten blijven verrassen in de vorm van vernieuwingen of uitbreiding in het aanbod.

 

Nieuwe activiteiten

Net als ieder jaar zijn er ook afgelopen jaar weer activiteiten bijgekomen zoals de rollerdisco en 4 bowlingbanen. In totaal zijn er nu maar liefst 30 indoor activiteiten waaronder karten, laserschieten, paintbal, rodeorijden, sumoworstelen en is er keuze uit talloze workshops. En ook dit jaar staan er weer een aantal verrassingen op het programma.

 

Omtovering naar zonnetempel

2012 is het jaar van de horeca en de reeks verbouwingen is gestart in de Temple. De decoratie van de Inca’s wordt tot in de kleinste details uitgevoerd. Een team van kunstenaars tovert de zaal om tot een zonnetempel met een bijzondere presentatie van het diner. ‘Het eren van de zonnegod is in ieder geval niet nodig, dat regelt De Voltage. Van de gasten wordt alleen een goed humeur en voldoende eetlust verwacht, de rest is geregeld’, vertelt Casper Dudok, Marketing Manager van De Voltage.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!