De UITje Speciaal box: reduceren met je kerstgeschenkDe UITje Speciaal box: reduceren met je kerstgeschenk
Back Back Nieuws

De UITje Speciaal box: reduceren met je kerstgeschenk

25 november 2021

De maatregelen worden continu verscherpt en dat terwijl kerst voor de deur staat. Kerstpakketten en borrelboxen worden massaal verzonden omdat samen komen momenteel niet kan zoals we gewend zijn. Duurzaamheid staat daarbij meestal niet op nummer 1, terwijl dat zeker kan. Dat bewijst UITje Speciaal, opgericht door Marjolein Kellerhuis en Sonja Schaefers met de UITje Speciaal boxen.

Nu de zakelijke uitjes en bijeenkomsten niet gaan, heeft UITje Speciaal een andere manier gevonden om toch op een duurzame manier in contact te blijven met je team, werknemers of klanten. Zij zijn de samenwerking aangegaan met andere duurzame bedrijven en leveren op deze manier een grotere bijdrage aan het woord duurzaamheid.

Wat zijn de UITje Speciaal boxen?

Marjolein en Sonja hebben na de persconferentie de hoofden bij elkaar gestoken met het de vraag: hoe dan ook, er worden rond deze tijd meer boxen verstuurd hoe kunnen we dit duurzamer maken? Alleen duurzame producten versturen daar stopt het niet bij. UITje speciaal pakt de gehele keten daarin mee; leveranciers, verpakkingsmateriaal, producten en vervoer. Alles is op een duurzame manier ingestoken.

De samenwerking met leveranciers zoals onder andere Rebottled, No More Plastic Bags, Oxious, Loyaltea is dan ook een reden tot een feestje. De toekomstvisie van UITje Speciaal: 'Het creëren van een rimpeleffect die alle schakels in de keten raken. Kies je voor duurzaam, doe dat dan op ieder niveau.'

Wil je meer weten over de UITje Speciaal boxen? Klik hier voor meer informatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!