De toekanvlag wappert bij Palace Hotel in NoordwijkDe toekanvlag wappert bij Palace Hotel in Noordwijk
Back Back Nieuws

De toekanvlag wappert bij Palace Hotel in Noordwijk

09 augustus 2021

Vanaf nu is het Palace Hotel in Noordwijk aan Zee officieel omgedoopt tot Van der Valk hotel. Het is het eerste hotel voor de familie aan de Nederlandse kust. Het komende jaar zal het Palace Hotel langzaam de look & feel krijgen van Van der Valk, maar nog steeds haar bekende charme behouden. Onder toeziend oog van verschillende Van der Valk Familieleden hees Thalita van der Valk afgelopen donderdag de vlag met de welbekende toekan.

Aanwinst

Met veel trots en vertrouwen gaat Thalita van der Valk, ondersteund door Robbert van der Valk, het Palace hotel runnen. ‘Het Palace Hotel is een bijzondere locatie en een begrip aan de Nederlandse kust en wij als familie zijn trots dat we dit hotel hebben mogen toevoegen aan onze portfolio. Het Van der Valk Palace Hotel Noordwijk heeft tal van mogelijkheden en deze gaan we de komende periode verder ontplooien. Ik kijk er naar uit om dit met het team aan te pakken en verheug me erop om deze aanwinst te presenteren aan onze trouwe Valk gasten’, aldus Thalita van der Valk. Robbert en Thalita zijn de 4e generatie Van der Valk.

De huidige medewerkers van het Palace Hotel blijven werkzaam voor het hotel. Uiteraard is Van der Valk nog wel op zoek naar extra medewerkers die het familiebedrijf willen ondersteunen.

Over het Palace Hotel

Van der Valk Palace Hotel Noordwijk beschikt over 120 kamers, een brasserie, een lounge & bar, 13 vergaderzalen, een aquacenter en een fitnessclub. Vanaf het hotel is het slechts 250 meter naar het strand en 150 meter van de levendige winkelstraat van Noordwijk.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!