De thuiswerkconnectie van Krekel EventsDe thuiswerkconnectie van Krekel Events
Back Back Nieuws

De thuiswerkconnectie van Krekel Events

10 juni 2020

Krekel Events gaat dwars in tegen de digitale trends van webinars en Zoommeetings en gelooft veel meer in kleinschalige ontmoetingen met échte mensen. En met echte koffie en thee. Speciaal voor thuiswerkteams presenteert Krekel Events – kleinschalige events in de natuur – dé oplossing voor thuiswerkers: een terugkomdag om met even met elkaar bij te praten, om elkaar te inspireren en om te kijken waar je als thuiswerker zoal tegenaan loopt.

Efficiënte inspiratie

Creativiteit en teamgevoel ontwikkel je niet in een betonnen kantoorkolos, maar wel ver weg van vergaderzaaltjes. Midden in de natuur! Back to our roots. Met DE THUISCONNECTIE biedt Krekel Events naast de ontmoeting met collega’s een programma vol efficiënte inspiratie. De Krekeldag begint met een ontmoeting met iemand die zijn kracht uit de natuur haalt. Dat kan een boswachter zijn, een wildplukker, een hondenafrichter, een schaapherder….

Tips voor thuiswerkers of werken aan strategie?

Na de lunch, nog steeds op een prachtige locatie in de natuur, gaat een coach aan de slag samen met het team. Aan de hand van vier scènes recht uit de praktijk van de opdrachtgever, ontstaat een opbouwend gesprek dat aan alle kanten motiveert. Na afloop van deze gegarandeerd succesvolle dag zullen de borrel en de bitterbal zeker niet ontbreken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!