Back Back Nieuws

De Telegraaf brengt actuele Symphonica in Rosso editie

31 oktober 2007
De Telegraaf brengt als mediapartner voor het eerst een actuele Symphonica in Rosso concerteditie van de krant. Na het overweldigende succes van Symphonica in Rosso in 2006, presenteert The Entertainment Group, een nieuwe concertreeks Symphonica in Rosso. Dit jaar met Paul de Leeuw in de hoofdrol. De kick-off vindt zaterdag 3 november plaats in het Gelredome in Arnhem.

Alle bezoekers ontvangen direct na afloop van het concert in het Gelredome de unieke editie op tabloid formaat. De concerteditie telt 16 pagina’s en is gevuld met het laatste concertnieuws van die avond, verweven met het actuele reguliere nieuws.

Via een verslaggever ter plaatse, worden het laatste concertnieuws en foto’s overgebracht naar de redactie van De Telegraaf in Amsterdam. Daar wordt de concerteditie aangevuld met het actuele reguliere nieuws van de dag en met spoed verzonden naar de drukkerij. Hierdoor kunnen bezoekers na afloop van het concert nagenieten van een krant vol met interviews, quotes en foto’s van die avond én meteen op de hoogte worden gebracht van het laatste nieuws.

Chris Havinga, Commercieel Directeur van The Entertainment Group: ""Naar mijn mening is het nog nooit eerder voorgekomen dat concertbezoekers direct na het concert een actuele krant ontvingen met foto’s en gebeurtenissen van die avond. Wij zijn al twee jaar met De Telegraaf in gesprek om dit mogelijk te maken. Het is een grote meerwaarde voor de bezoekers van de toch al ‘on-Nederlandse concerten’."

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!