De Stevie Awards voor Women in Business roept op tot nominerenDe Stevie Awards voor Women in Business roept op tot nomineren
Back Back Nieuws

De Stevie Awards voor Women in Business roept op tot nomineren

27 juni 2023

De Stevie Awards, organisator van 's werelds belangrijkste business awards-programma's, heeft de oproep gedaan voor inzendingen voor de 2023 (20e jaarlijkse) Stevie® Awards for Women in Business. De awards worden geproduceerd door de makers van de prestigieuze American Business Awards® en The International Business Awards®. Alle vrouwelijke ondernemers, leidinggevenden en werknemers wereldwijd kunnen worden genomineerd

Voor alle vrouwen

De Stevie Awards for Women in Business eren de prestaties van werkende vrouwen in meer dan 100 categorieën, waaronder Entrepreneur of the Year, Executive of the Year, Mentor of Coach of the Year, Lifetime Achievement Award, Achievement in Equal Pay, Women Helping Women, Employee of the Year, Woman-Owned or -Run Company of the Year en Innovator of the Year. Alle vrouwelijke ondernemers, leidinggevenden, werknemers en de organisaties die ze wereldwijd leiden, komen in aanmerking om genomineerd te worden.

Inzendingen en bekendmaking

De laatste inzendingsdeadline is 26 juli en late inzendingen worden geaccepteerd tot en met 23 augustus met betaling van een late vergoeding. De winnaars worden op 21 september bekendgemaakt en de gouden, zilveren en bronzen Stevie-winnaars worden geëerd tijdens een prijsuitreiking op 10 november in New York City. Er zijn twee nieuwe prestatiecategorieën voor 2023: prestatie in milieu, sociaal en bestuur en prestatie in technologische innovatie.

Winnaars 2022

De winnaars van de 2022 Gold, Silver en Bronze Stevie Award weerspiegelen een diverse groep grote en kleine organisaties over de hele wereld. Winnaars in het 2022-programma uit Europa zijn onder andere:

•            Amanda Mawson, Vice President Legal, TELUS International, Vienna, Austria
•            Barbara Spitzer, Department Manager, Vác, Hungary IBM Data Storage Systems Ltd, Vác, Hungary
•            Elizabeth Rossiello, CEO & Founder, AZA Finance, London, United Kingdom
•            Victoria Usher, CEO & Founder, GingerMay, Kent, UK
•            Viola Palescandolo, Founder & CEO, Black Platinum Gold B.V., Amsterdam, Netherlands
•            DHL Global Forwarding, Freight, Bonn, North Rhine-Westphalia, Germany
•            GingerMay, Kent, UK
•            Halkbank, Istanbul, Turkey
•            mindit.io, Bucharest, Romania
•            Veeam, Baar, Zug, Switzerland

De Stevie Awards for Women in Business 2023 worden beoordeeld door meer dan 200 toonaangevende professionals over de hele wereld en genomineerden hebben toegang tot alle opmerkingen en suggesties van de juryleden over hun nominaties.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!