Back Back Nieuws

De Stadsvilla Rijswijk in gebruik bij Evenman

12 juli 2011
Naast Buitenplaats Vlaardingen heeft organisatiebureau Evenman onlangs een prachtig Jugendstil pand in gebruik genomen: De Stadsvilla Rijswijk. 'Direct gelegen aan de uitvalswegen van den Haag. Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer en gratis parkeren,' zo licht de locatie toe. 

Historie
Het pand is Jugendstil, gebouwd in 1890 voor de vele mensen die terugkwamen uit Nederlands-Indië. Gebouwd onder Nederlandse architectuur en is een beschermd monument van de gemeente Rijswijk. De locatie beschikt over diverse originele details en was in het verleden o.a. de vestiging van de Japanse ambassade in Nederland. Daarnaast is het ook ooit een atelier geweest.

Huidig gebruik
'Nu is het bij uitstek de ideale locatie om te vergaderen. Het pand beschikt over twee vergaderzalen van respectievelijk 25 m2 en 35 m2. Daarnaast is het uitermate geschikt voor exclusieve diners voor groepen tot 18 personen (voor borrels tot ca. 40 personen),' zo meent Evenman. 'U ervaart in deze locatie weer de klasse, maar ook de warmte en het thuisgevoel.' De parterre / dinerlocatie heeft een oppervlak van ca. 80 m2, beschikt over een open haard, een design zithoek en een dinertafel 4 tot 18 personen.

Evenementen
Naast vergaderingen, diners en recepties is de locatie ook beschikbaar als uitvalsbasis voor een city-event. Op 100 meter afstand ligt de boot naar Den Haag of Delft. Ook diverse outdoor programma’s kunnen hier gestart of afgesloten worden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!