Back Back Nieuws

In de spotlights van Flint: Lancering platform Theater Locaties Nederland

19 oktober 2015
In Flint theater | evenementen | congressen wordt dinsdag 20 oktober Theater Locaties Nederland opgericht. Al meer dan 60 personen hebben zich aangemeld. Tijdens deze bijeenkomst worden de plannen uit de doeken gedaan voor de activiteiten die Theater Locaties Nederland gaat ondernemen.

Zakelijke verhuur
Eerste concrete actie die TLN tijdens de oprichting al onderneemt is de ontsluiting van de kennis bij de theaters over zakelijke verhuur. Onder leiding van dagvoorzitter Donatello Piras (Nederlands Debat Instituut), ondersteunt door Robert Daverschot van Sendsteps, gaan de aanwezigen discussiëren over een aantal stellingen. De uitkomst van de discussie geeft inzicht in waar de focus van de activiteiten van TLN zal moeten liggen. Daarbij wordt scherp gekeken naar de behoefte van de aanwezige theaters en de noodzaak van de collectieve promotie.

Initiatief
Theater Locaties Nederland is een initiatief van Harold Warmelink (Flint theater | evenementen | congressen) en Leon Kruitwagen (Taller Events) en is gebaseerd op het idee van het succesvolle Platform Museum Locaties dat in 2006 door Leon Kruitwagen is opgericht. Twee leden van Platform Museum Locaties, Rob van Esveld (NEMO Science Center) en Maaike Odolphi (Vereniging Hendrick de Keyser), vertellen uit eerste hand hun ervaring met het praktische nut van het Platform en het belang van collectieve belangenbehartiging. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!