Back Back Nieuws

De Slag bij Delfland voor Haagsche NVM Makelaars

07 september 2009
De Haagsche makelaars, verenigd in de Haagsche afdeling van de NVM, hebben  afgelopen week voor de 20ste maal de NVM Haagsche Golfdag gespeeld. Aan de jaarlijks terugkerende golfdag deden enkele tientallen makelaars mee. Met de jaarlijkse golfdag houden de makelaars een traditie in stand.

Dit jaar is het evenement voor de twintigste keer georganiseerd. Plaats van handeling was golfbaan Delfland te Schipluiden. Vreeswijk Verbeek Makelaars had in 2008 het toernooi gewonnen en zich daarmee verplicht de organisatie voor dit jaar op zich te nemen. Die was uitbesteed aan communicatiebureau Arling, dat ervaren is in de organisatie van evenementen.

Eigenaar Jerry Vreeswijk van Vreeswijk Verbeek Makelaars: “Ook omdat het de twintigste keer was wilden we er graag iets bijzonders van maken. Bovendien was het dit jaar moeilijker om sponsors te vinden. Gelukkig heeft Arling ondanks de economische tegenwind voor elkaar gekregen om een geweldige golfdag op touw te zetten, mede met dank aan de sponsors.”

Er waren in totaal 16 sponsors die bereid waren het golfevenement te sponsoren. Zowel voor de ervaren als de beginnende golfers onder de makelaars was er een programma. De gevorderden speelden een toernooi over 18 holes, gewonnen door Mildo Wittenaar van Roest/Staalduinen Makelaardij. Voor degene die de smaak te pakken willen krijgen, was er een clinic om kennis te maken met de beginselen van het chippen, putten en afslaan. De dag is traditioneel afgesloten met een borrel, barbecue en de prijsuitreiking.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!