Back Back Nieuws

De Schoenfabriek verzorgt theaterprogrammering van Concert at Sea

12 juni 2014
De Schoenfabriek verzorgt de theaterprogramma tijdens Concert at Sea, het tweedaagse muziekfestival dat op 27 en 28 juni plaats vindt op de Brouwersdam. Het Nijmeegse theater- en muziekbedrijf doet de programmering en productie van zes nationale en internationale theateracts tijdens Concert at Sea. Flying Butresses, Enge Buren, Monsieur Culbuto, Vermakelaar Vince van Leth en Close Act vermaken de bezoekers op het festivalterrein met straattheater acts, animaties, humoristisch acteerwerk, goocheltrucs en ander vermaak. Bij de ingang, boven de toegangspoort, posteren Captains at Sea zich met een maatwerkact: deze markante theatrale characters vermaken de bezoekers tijdens het inchecken met muziek en interactieve spelletjes.

Festivalbeleving 
Concert at Sea is elke zomer midden op de Brouwersdam, bijna volledig ingesloten door de Noordzee. Het tweedaagse festival is ooit bedacht door de Zeeuwse groep BLØF en biedt een podium aan een keur van Nederlandse artiesten. Sinds een aantal jaren verzorgt de Schoenfabriek de theatrale programmering van Concert at Sea. De Schoenfabriek voegt via theatrale acts, vermaak en verwondering toe aan muziekfestivals en tilt daarmee de festivalbeleving naar een hoger plan. Het Nijmeegse theater- en muziekbedrijf is daarnaast gespecialiseerd in programmering, organisatie en concepten op evenementen en festivals. Ook voor merkactivaties en bedrijfsevenementen weten grote merken, gemeenten en organisaties De Schoenfabriek te vinden.

Deze zomer creëert De Schoenfabriek sfeer en beleving op nog enkele andere landelijke en plaatselijke festivals, onder andere tijdens De Zwarte Cross en de Nijmeegse Vierdaagsefeesten. Komend weekend, op 14 en 15 juni, is De Schoenfabriek actief tijdens het Parkfeest Oosterhout met theatrale acts van Big Bugs, de Wasman en Icarus Performance Troupe.

Foto: Willie Kerkhof, siimple.nl  

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!