Back Back Nieuws

De Schiecentrale Studio's & Events bundelen krachten

07 april 2011
Bij de Schiecentrale Studio’s in Rotterdam bruist het van de nieuwe energie. Diverse krachten worden gebundeld. Zo is de nauwe samenwerking met Men at Work Producties nog verder uitgebreid en heeft het Schiecentrale team twee nieuwe gezichten.

 

Vast gezicht

De Schiecentrale Studio’s zijn naast een geschikte evenementenlocatie ook geschikt als medialocatie. Men at Work Producties neemt al 6 jaar lang diverse tv-producties op in de Studio’s en is daarmee een vast gezicht in de Schiecentrale.

 

Krachten bundelen

Sinds dit jaar hebben Van der Linde Catering + Evenementen en Men at Work Producties besloten de samenwerking verder uit te breiden door beiden een deel van de huur op zich te nemen. Zodoende kunnen beide partijen zich op het eigen vakgebied concentreren. Ook de combinatie van media en evenement wordt door deze samenwerking geoptimaliseerd.

 

Nieuwe gezichten

De Schiecentrale Studio’s & Events heeft na het vertrek van locatiemanager Julian Streuper, er twee nieuwe gezichten bij die zijn werkzaamheden zullen overnemen. Lieke Bosman op het gebied van sales en Leander Tjin A Ton op operationeel vlak. Het aanstellen van deze twee nieuwe medewerkers door Van de Linde Catering + Evenementen staat helemaal in de lijn van het bedrijf om de verwachte groei van 20% dit jaar te kunnen realiseren en de positie in de evenementenbranche te versterken.

 

Aanspreekpunt voor opdrachtgevers

Lieke Bosman is verantwoordelijk voor de sales van de locatie en is het aanspreekpunt voor opdrachtgevers op het gebied van catering en organisatie. Hiervoor heeft zij gewerkt als bedrijfsleider bij een partycentrum waar ze alle aspecten die belangrijk zijn in dit vak heeft kunnen ervaren. Deze ervaring zal ze nu inzetten bij het creëren van mooie evenementen binnen de Schiecentrale Studio’s.

 

Contacten met leveranciers

Leander Tjin A Ton zal vanaf heden alle operationele zaken die de locatie aan gaan op zich nemen. Hij zal voornamelijk verantwoordelijk zijn voor de contacten met de leveranciers en alle operationele zaken die een evenement in de Schiecentrale met zich mee brengen. Leander heeft hiervoor zijn ervaring bij twee andere partycateraars opgedaan. In de functie van locatiemanager is een van zijn doelen om de Schiecentrale zowel als studio als evenementen locatie op de kaart te zetten.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!