Back Back Nieuws

De Ruwenberg host eerste Inspiration Seminar in Nederland

16 december 2015
De Ruwenberg Hotel | Meetings  | Events zal donderdag 28 januari 2016 het eerste Inspiration Seminar in Nederland hosten. Na 10 succesvolle edities in België trekt het Inspiration Seminar voor het eerst naar Nederland.

Brabantse gastvrijheid
Dit  initiatief van theplanner.be is ongekend populair in België. Door dit Inspiratie Seminar naar Zuid Nederland te halen, is er voor de Belgische meeting planners  en event organisers de mogelijkheid om kennis te maken met de Brabantse gastvrijheid. Ook Nederlandse meeting planners zijn van harte welkom om aan te sluiten om kennis op te doen en te netwerken.

Deze eerste Nederlandse editie zal inhoudelijk focussen op concrete MICE ideeën uit Zuid-Nederland en Vlaanderen. Spreker Filip Muyllaert presenteert de mooiste en zeer inspirerende locaties in deze regio voor meetings.

Efficiënt en effectief
Het geheim achter het succes van deze Inspiratie Seminar schuilt in het feit dat ze voor alle aanwezigen zeer efficiënt en effectief zijn. In 1 dagdeel krijgen de planners een brede en complete update. Ze krijgen een duidelijk beeld van de diverse congres-, vergader,- en incentivemogelijkheden in  het hart van de Benelux en men ziet daardoor beter hoe deze regio kan bijdragen aan succesvolle bijeenkomsten. Men krijgt veel informatie in relatief korte tijd.

Famtrip
Anders dan bij de Belgische editie wordt er aan dit seminar een famtrip gekoppeld om de troeven voor meetings, events en teambuilding te ontdekken in de regio ‘s-Hertogenbosch. Convention Bureau Brabant organiseert deze ontdekkingstocht door ’s-Hertogenbosch. Op het programma staan mooie locaties, gezellige restaurantjes, en zullen de highlights van de stad te zien zijn. Het ultieme  doel is om de regio krachtig en vol overtuiging neer te zetten als dé dichtbij bestemming voor zakelijke evenementen.

Deelname is nog mogelijk. Registeren kan hier.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!