Back Back Nieuws

De Rotterdam presenteert uniek theaterprogramma

01 september 2010
Alle hens aan dek! De levende legende, het voormalig vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn De Rotterdam, presenteert in samenwerking met AT Theater en haar partners On Board On Shore en Cruise Hotel - een unieke theaterprogrammering. Vanaf 26 september tot en met december 2010 is elke zondagmiddag een voorstelling te zien in het gerenoveerde theater aan boord.

Zeven bekende gastprogrammeurs

Het bijzondere aan de programmering is dat deze is samengesteld door zeven bekende Rotterdammers, in de rol van gastprogrammeur. Marlies Dekkers, Joris Lutz, Ronald Molendijk, Jan de Hoop, Carrie, Richard Groenendijk en Jan Kooijman zijn helemaal ‘op stoom’ en laten hier hun favoriete theatervoorstelling zien. De première is op zondag 26 september met de voorstelling Holland Amerika Lijn van Frommermann.

Oude sterren
In het Theatre - een authentieke zaal die inclusief het balkon plaats biedt aan 500 personen – hebben de groten der aarde opgetreden zoals Count Basie, Ray Charles, Oscar Peterson, Frank Sinatra, Ella Fitzgerald en Louis Armstrong. Het schip ademt de sfeer van vroeger en heeft voor en na de voorstelling genoeg te bieden. Zo kun je de vele kunstwerken aan boord bewonderen, genieten van het heerlijke eten in één van de restaurants of lekker flaneren op het dek.
Tickets boeken
Tickets voor de voorstellingen zijn te krijgen via de website www.opderotterdam.nl/theater

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!