Back Back Nieuws

De ronde van Spanje is een ronde voor Neptunus

18 augustus 2009
De ronde van Spanje, La Vuelta, komt naar Nederland! Voor het eerst in de historie van deze grote wielerwedstrijd vindt de start buiten Spanje plaats en rijdt het profpeloton gedurende 4 dagen op Nederlandse bodem. Neptunus, specialist in het ontwerpen en bouwen van tenten en tijdelijke accommodaties, levert hiervoor diverse sponsor- en hospitality voorzieningen.

 

Verschillende accommodaties

Voor de start van de Vuelta op 29 augustus a.s. in Assen, bouwt Neptunus de tijdelijke accommodaties. Een Alu-hal met een oppervlakte van zo’n 1450 vierkante meter met daaraan gekoppeld diverse Pagode-paviljoens en een sfeervol terras zullen tijdens de start op het TT-circuit in Assen het middelpunt zijn voor sponsoren en hospitality-gasten. Na de start in Assen, zal het peloton in de tweede etappe koers zetten richting Emmen. De finish van de derde etappe op 30 augustus én de start van de vierde etappe op 31 augustus vinden plaats in Venlo. Ook hier bouwt Neptunus een mooi aangeklede Alu-hal als hospitality-accommodatie.


Eén van De Grote Drie Rondes

De Ronde van Spanje, La Vuelta, is na de Tour de France de grootste wielerwedstrijd ter wereld. De wedstrijd wordt sinds 1936 bijna jaarlijks gehouden in Spanje. De Ronde van Spanje is, net als de Tour de France en de Giro d'Italia, een belangrijke ronde in de wielersport. Vanwege hun grote aanzien en lengte (drie weken) worden deze drie rondes samen wel De Drie Grote Rondes genoemd.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!