Back Back Nieuws

De Rijtuigenloods opent nieuwe subruimte met industriële looks

29 mei 2015
De Rijtuigenloods heeft recent de Zandstraalcabine geopend. Een nieuwe subruimte met plaats voor 150 personen in een theateropstelling. Met de Zandstraalcabine springt De Rijtuigenloods in op de vraag naar grote subzalen. Bedrijven en organisaties hebben nu nog meer mogelijkheden om naast een plenair programma ook verschillende deelsessies te organiseren. In totaal heeft De Rijtuigenloods nu 15 subruimtes, met een capaciteit die varieert van 25 tot 150 personen.

Old meets new
De Zandstraalcabine werd vroeger gebruikt tijdens het zandstralen van de treinwagons van de NS. De ruimte heeft natuurlijk de industriële looks die je ook elders in het monumentale pand tegenkomt. Het industriële karakter van de Zandstraalcabine is bijvoorbeeld behouden door een glazen plaat over het spoor te plaatsen.

Onder het spoor is LED-verlichting geplaatst die je in elke kleur kunt instellen. Dat zorgt voor een old meets new sfeer in de ruimte. De Zandstraalcabine is verder voorzien van alle faciliteiten voor een zakelijke meeting, workshop, expositie of feestavond zoals een beamer, projectiescherm en geluidsversterking. Uiteraard zijn ook verwarming en airconditioning aanwezig.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!