De relatiedag van De Krim Texel is een waar feestjeDe relatiedag van De Krim Texel is een waar feestje
Back Back Nieuws

De relatiedag van De Krim Texel is een waar feestje

18 oktober 2018

Al die bijzondere dagen en waardevolle contacten maken de evenementenbranche zo verschrikkelijk leuk. Maar sommige events zijn meer dan gewoon leuk; ze zijn een waar feestje. Iedereen met het voornemen een bedrijfsuitje, evenement, beurs of congres voor meer dan vijftig personen te organiseren, zou vrijdag 9 november vooral de relatiedag van De Krim Texel moeten bezoeken.

Het begint tijdens de overtocht

Het feestje begint natuurlijk al met de boot die om 12.30 uur koers inzet vanuit de veerhaven van Den Helder: het verzamelpunt voor de gasten van de relatiedag. Onderweg naar Texel is het puur genieten van de glinsterende zee, frisse wind en het mooie vergezicht. Een bezoek aan Texel is als een mini-vakantie: er even helemaal tussenuit. En perfect geschikt voor zakelijke evenementen. Voor wie business events organiseert en meer zoekt dan alleen rust en ruimte, heeft De Krim goed nieuws.

Rust, ruimte én state-of-the-art

De Krim biedt het beste van twee werelden: de natuur en alle state-of-the-art voorzieningen. Ruimtelijk opgezet, hoog comfort, oog voor luxe en kwaliteit en op ieder moment van de dag culinaire verwennerij. Tijdens de relatiedag draait het om sfeerproeven en kennismaken met de mogelijkheden van deze bijzondere locatie, het heerlijke eten en een gevarieerd en zorgvuldig samengesteld kennismakingprogramma. En natuurlijk gebeurt alles vanuit de missie om alle gasten aan het eind van de dag voldaan en enthousiast Texel weer te zien verlaten. En spoedig terug te zien.

Sneak peek nieuwe Evenementenhal

Een bezoek aan de relatiedag betekent ook de unieke kans om de gloednieuwe Evenementenhal Texel als één van de eersten te bekijken. Tijdens deze dag geeft directeur Iwan Groothuis een rondleiding door de Evenementenhal en vertelt over de aanwinst die de hal niet alleen voor Texel, maar voor heel Nederland is. De hal biedt plek aan duizend gasten, wordt door De Krim zelf gebruikt voor evenementen, en is ook door externe partijen af te huren. Graag zelfs! De eerste grote beurzen, concerten en theatervoorstellingen staan al gepland en zullen de hal met verve inhuldigen. De evenementenhal is modern, aantrekkelijk en multifunctioneel.

Texelse gastvrijheid

Tijdens de relatiedag maken de gasten op toegankelijke wijze kennis met de vele aanvullende mogelijkheden die Texel te bieden heeft. En dat zijn er meer dan u denkt. Denk groots: denk Texel. Toe aan een feestje? Bezoek de relatiedag van De Krim Texel. Naar verluid is het raadzaam om u snel aan te melden; de nieuwsgierigheid is groot. Meer informatie verkrijgen en direct aanmelden kan via de directe link www.krim.nl/relatiedag. Aanmelden kan tot 26 oktober 2018.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!