Back Back Nieuws

De Preuverie introduceert pop-up eventlocatie

22 oktober 2015
Pop-up stores, restaurants en musea bestonden al. Sinds kort is er ook een mobiele eventlocatie: De Big Tent Trailer. Het idee voor dit concept komt uit de koker van cateraar De Preuverie. De Big Tent Trailer is een omgebouwde vrachtwagentrailer waarmee elke plek binnen twee uur wordt omgetoverd tot een eventlocatie. De trailer heeft een ingebouwde, uitrolbare stretchtent met houten palen. De wand van de trailer bevat onder meer een ingebouwde haard en veel accessoires van natuurlijke materialen. Uit de trailer komen verder een lange bar, vuurkorven, heaters, stijlvolle statafels en gezellige zitjes.

WKR
‘Met de Big Tent Trailer spelen we in op de invoering van de werkkostenregeling (WKR). Sinds dit jaar is het voor bedrijven fiscaal aantrekkelijker om een feest te organiseren op hun eigen locatie. Dat kan met de Big Tent Trailer, zonder dat je concessies doet aan sfeer en beleving’, vertelt Annika van Stuivenberg, salesmanager van De Preuverie.

Op locatie
Tegelijkertijd leent het pop-up concept zich goed voor feesten en evenementen op bijzondere locaties. ‘Denk aan een feest op een strand of in een mooie landelijke omgeving. Je kunt daar bijvoorbeeld een festivalgevoel creëren met optredens van bandjes en foodtrucks. Juist dit soort verrassende, out-of-the-boxconcepten spreken tegenwoordig aan.’

Kerstpakkettenparade
De Big Tent Trailer is op woensdag 16 december te zien in Amersfoort. Dan vindt op de Wagenwerkplaats de Kerstpakkettenparade plaats. Tijdens dit evenement kunnen bedrijven uit de omgeving zelf hun kerstpakket samenstellen bij kraampjes van regionale bedrijven. Werkgevers bepalen zelf het beschikbare budget. Werknemers rekenen de cadeaus af met munten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!