De Pollepleats breidt uit met ijsbaanDe Pollepleats breidt uit met ijsbaan
Back Back Nieuws

De Pollepleats breidt uit met ijsbaan

05 december 2018

Luxe groepsaccommodatie de Pollepleats in Zuidwest Friesland heeft haar faciliteiten sinds kort uitgebreid met een ijsbaan. Het weiland voor de boerderij kan vanaf nu onder water worden gezet als het gaat vriezen. Dit maakt de locatie nog aantrekkelijker voor gezelschappen die in de winter naar Friesland willen komen.

In maart 2018 kon er bij de boerderij nog geschaatst worden op natuurijs. Of dat komende winter weer gaat lukken is nog de vraag. Maar met de aanleg van de nieuwe ijsbaan, hoeft het slechts een paar dagen te vriezen om te kunnen schaatsen. Durk Boschma, technische man bij de Pollepleats zegt: 'Er komt een laag van ongeveer 20 cm. water op het weiland te staan, het is dus niet gevaarlijk als je eventueel door het ijs zou zakken.'

Luxe wellness aan het meer

Na het schaatsen is het goed toeven in de luxe wellness. Vanuit de privésauna heb je schitterend uitzicht over het meer. Net alsof je op wintersport bent, maar dan in eigen land. De Pollepleats heeft in februari en maart 2019 nog een aantal weekenden beschikbaar om groepen van ongeveer 30-60 personen te ontvangen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!