De Pitbox lanceert nieuw simracecentrum in DoetinchemDe Pitbox lanceert nieuw simracecentrum in Doetinchem
Back Back Nieuws

De Pitbox lanceert nieuw simracecentrum in Doetinchem

06 juni 2024

De Pitbox, een initiatief van Sjoerd Koster, opent op zondag 9 juni vanaf 14.00 uur haar deuren als dé nieuwste hotspot voor simracing, competitie en gezelligheid in het centrum van Doetinchem. Gelegen aan de Boliestraat 18, biedt dit racecentrum een unieke omgeving waar raceliefhebbers samen kunnen komen om te genieten van races op het grote scherm of zelf de adrenaline van het racen te ervaren op wereldberoemde circuits.

Geavanceerd en ultiem

Bij De Pitbox draait alles om de ultieme race-ervaring. Met geavanceerde simracing apparatuur kunnen zowel doorgewinterde racers als beginners genieten van een spannende en realistische racebeleving. Of je nu een uurtje ontspannen wil racen of deel wil nemen aan intensieve trainingen en competities, De Pitbox heeft voor ieder wat wils.

‘Ons doel met De Pitbox is om een community te creëren waar iedereen, ongeacht hun ervaring, kan genieten van racing. Of je nu zelf fanatiek simracer bent of samen met vrienden op een groot scherm naar echte races wilt kijken, bij ons kan het allemaal’, aldus oprichter Sjoerd Koster.

Open voor een breed publiek

Naast de dinsdagavondcompetitie is De Pitbox van woensdag tot en met zondag open voor een breed publiek. Niet alleen vriendengroepen en vaders met hun zonen, maar ook moeders met dochters, hele gezinnen en bedrijven kunnen hier terecht voor een unieke ervaring.

Om de opening te vieren, zal Niels Koster, DJ van het wereldberoemde hardstyleduo Frequencerz en fervent racer, van 14.00 tot 15.00 uur aanwezig zijn.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!