‘De Passie’ zoekt sponsoren‘De Passie’ zoekt sponsoren
Back Back Nieuws

‘De Passie’ zoekt sponsoren

22 januari 2018

Er vindt voor de vierde keer een bijzondere voorstelling plaats in Flint: ‘De Passie’. Te zien op: 27, 30 en 31 maart. Deze Amersfoortse productie is nergens anders te zien. Bedrijven hebben dit jaar de mogelijkheid om zich te verbinden aan deze productie.

De voorstelling

'De Passie' is een muzikale ontmoeting tussen de 'Matthäus Passion' van Johann Sebastian Bach en de musical 'Jesus Christ Superstar' van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice. Een orkest en band brengen de muziek van deze componisten uit de 18e en 20e eeuw samen. Teun van Essen (dirigent), Carel den Hertog (dirigent/violist), Isaäk Hofland (regisseur) en Flint hebben hun enthousiasme gebundeld met deze Amersfoortse productie.

Sponsorpakketten

Bedrijven hebben de mogelijkheid om zich te verbinden aan deze Amersfoortse productie. De bijdragen komen ten goede aan de ontwikkeling van de voorstelling, denk bijvoorbeeld aan decor, drukwerk en huur van instrumenten. Er zijn diverse pakketten samengesteld met bijzondere inhoud, zoals het bijwonen van de generale repetitie of een meet & greet met Jezus!

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen over de sponsormogelijkheden kunt u contact opnemen met Rianne Delissen via rianne.delissen@flint.nl of 033-4229 227 of kijk op www.flint.nl/passie.

Foto door Peter Putters

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!