Back Back Nieuws

De Otter creators regisseert event voor ABN AMRO

20 december 2007
De Otter creators verzorgde de vijfde editie van de FIPS (Financial Institutions Public Sector van ABN AMRO ) Client Event 2007 dat 29 november plaatsvond in Amsterdam.

ABN AMRO en haar FIPS kwamen samen in Pakhuis de Zwijger waar De Otter creators een avond vol actie, lifestyle en nieuwigheden serveerde. Met ‘the art of ABN AMRO’ zette de Otter creators samen met de bank een intiem relatie evenement neer waarbij het zakendoen in ABN AMRO stijl tot kunst werd verheven.

Marieke de Otter van de Otter creators: “Het thema ‘the art of ABN AMRO’ is in vele opzichten een metafoor voor de kunst van het zakendoen in ABN AMRO stijl. De cliënten kregen de onverdeelde aandacht tijdens het event. Dat de gasten niet stonden te springen om naar huis te gaan, zal niemand verbazen. ‘Mission accomplished’.”

Renee Zeven van ABN Amro: “We hebben veel complimenten van onze klanten ontvangen over de uitstraling, locatie en het entertainment. We hopen in de toekomst weer met

de Otter creators samen te werken.”

Na een pitch met verschillende evenementenbureaus koos ABN AMRO voor het concept ‘The art of ABN AMRO’ van de Otter creators.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!