Back Back Nieuws

De Otter creators realiseert ontbijtevenement voor Nationale Postcode Loterij

08 februari 2011
In de Zuiveringshal, gelegen op het Westergasterrein in Amsterdam, vond in december het jaarlijks terugkerend kerstontbijt van de Nationale Postcode Loterij plaats. Met 600 medewerkers werd er ontbeten, teruggekeken op het afgelopen jaar en geproost op het nieuwe jaar. De Otter creators nam de ontwikkeling van het concept op zich en met succes.

 

Grafisch spektakel

De nieuwe Core Values van de Nationale Postcode Loterij vormden deze ochtend de rode draag van zowel het programma als het grafische spektakel dat het programma ondersteunde. De ochtend werd gepresenteerd door Winston Gerschtanowitz waarbij verschillende ambassadeurs, waaronder CEO Boudewijn Poelman, Ali B en Andre Rieu het podium betraden.

 

Vertaling Core Values

Elk programmaonderdeel vertaalde één van de Core Values van de Nationale Postcode Loterij. Deze werden vertaald door live performances, filmpjes, animaties, kleur en boven alles de mensen van de Nationale Postcode Loterij zelf. De sfeer in de Zuiveringshal werd gedomineerd door twee enorme projectievlakken van 20m bij 7m. Niet alleen waren deze projectievlakken sfeerbepalend, ze dienden ook als impactvol communicatiemiddel.

 



 

Jarenlange ervaring

De Otter creators was naast de ontwikkeling van het concept ook verantwoordelijk voor het hele audiovisuele programma. Marieke de Otter legt uit: ‘Voor velen wellicht onbekend, maar de Otter creators heeft al meer dan 15 jaar (inter)nationale ervaring op het gebied van audiovisueel ontwerp en productie.’

 

Totaalproductie

‘Ontzettend leuk dat de Nationale Postcode Loterij via Jeroen Jongenelen van JVR bij ons terecht is gekomen voor precies datgene. De samenwerking was heel duidelijk, de Nationale Postcode Loterij bekommerden zich om de productie van het evenement en de Otter creators had de focus op de audiovisuele productie. Samen hebben we er een fantastische totaalproductie van gemaakt’, aldus Marieke de Otter.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!