Back Back Nieuws

De Otter creators realiseert introductieconcept Toyota's

29 januari 2009
Toyota-importeur Louwman & Parqui gaf live-communicatiebureau de Otter creators de opdracht om de introductie van haar drie nieuwe modellen te verzorgen. Het bureau ontwikkelde een concept waarin deze werden gepresenteerd aan fleetowners en haar eigen dealerorganisatie. Louwman & Parqui wilde een dynamisch en inspirerend concept, wel  in house  uitgevoerd.

 

De usp’s van de nieuwe IQ, de Urban Cruiser en de nieuwe Avensis werden gebundeld tot een effectief presentatieconcept: 30 meter brede wide-screens vormden de hoofdfactor van de show. Auto’s kwamen zowel letterlijk als figuurlijk aan de gasten voorbij gereden, het bood ruimte aan de creatie van sfeer en communicatie van informatie en het vormde het hart van de presentatie en een emotionele show. Vervolgens transformeerden de wide-screens naar doorgangen die de gasten naar de belevingswerelden van de verschillende modellen leidde.

 

Een multifunctionele invulling waarbinnen alle noodzakelijke en gewenste elementen tot in detail werden geïntegreerd. Zelfs de catering,verzorgd door de Arjan van Dijk Groep, was op verschillende belevingswerelden aangepast.

 

Een uitgebreid verslag over deze introductie lees je in het  komende nummer van Events.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!