Back Back Nieuws

de Otter creators ontwikkelt concept introductie Opel Astra Sports Tourer

16 december 2010
Opel realiseerde samen met de Otter creators op 2 december jl. de introductie van de nieuwe Opel Astra Sports Tourer in Fort Voordorp. De locatie en haar omgeving sloten naadloos op het ‘vivid-color coding concept’ aan.

De Opel Astra Sports Tourer en haar rijbeleving stonden centraal. Feel the drive. De auto en haar USP’s waren het middelpunt en werden gepresenteerd door middel van een dynamische op maat gemaakte film waarbij er zowel op het scherm als op de auto geprojecteerd werd. Geheel in lijn met de look en feel van het ‘vivid-color coding concept’, waarin elke USP en de daarbij behorende features zijn eigen color coding had. Na de onthulling en de presentatie werd de daad bij het woord gevoegd en gingen de gasten de Opel Astra Sports Tourer en haar ‘drive’ zelf beleven in een testrit. De fantastische omgeving van Fort Voordorp leende zich uitstekend voor de testritten. Op verschillende wegen en locaties werden de USP’s gedemonstreerd en konden de gasten de voordelen van de nieuwe Opel Astra Sports Tourer zelf ontdekken.

‘We waren blij met het feit dat ons concept doorslaggevend was voor Opel om voor ons te kiezen als bureau. De tijdsdruk was hoog maar door de prettige samenwerking en het snelle schakelen is het ons, Opel en de Otter creators, toch gelukt om een succesvol en verrassend evenement neer te zetten.’ Aldus Marieke de Otter van de Otter creators.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!