Back Back Nieuws

De Otter creators creëert fashion show Opel Agila

20 maart 2008
Zeshonderd verkopers van de Opel dealerorganisatie kwamen gedurende tien dagen bijeen voor een omvangrijk trainingsevenement(van 3 tot met 11 maart). De Otter creators tekende voor de organisatie van dit evenement in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam. Op een bijzondere manier maakten de verkopers kennis met de nieuwste aanwinst van het merk, de Opel Agila. In de hippe industriële locatie stapte het verkooppersoneel in de belevingswereld van de vrouw, de voornaamste doelgroep van de nieuwe, trendy stadsauto.

Een mix van fashion en lifestyle, zo viel de setting in de Rotterdamse evenementlocatie het beste te omschrijven. Een fashion show met spectaculaire modellen en natuurlijk de Opel Agila zelf in de hoofdrol, een internetcafé als workshopruimte en tal van eigentijdse evenementdetails maakten het evenement anders dan alle voorgaande trainingssessies van Opel.

Marieke de Otter: “Dit trainingsconcept is het eerste evenement dat wij voor Opel hebben mogen verzorgen sinds jaren. We zijn trots dat we met ons concept de pitch tussen verschillende bureaus hebben gewonnen. De trainingsdagen waren een succes. De overvloed aan vrouwelijke input was voor sommige verkopers wel even wennen, maar de boodschap was duidelijk: De nieuwe Opel Agila is een prima keuze voor de stijlbewuste en zelfverzekerde vrouw. Zeker weten dat de verkopers deze vrouw vanaf nu direct zullen herkennen én erkennen.”

Stephan Hinneman, marketing manager voor Opel in Nederland en opdrachtgever voor het evenement: “De Otter creators heeft met dit creatieve concept op een uitstekende manier de positionering van de totaal nieuwe Agila creatief vertaald in een toepasselijk trainingsconcept voor onze verkopers. Met name de creatieve omlijsting van het vaste trainingsconcept heeft ertoe geleid dat onze verkopers met een juiste mix van informatie en inspiratie aan de slag kunnen met de klanten voor de nieuwe Agila, die vanaf april bij onze dealers in de showroom zal staan.”

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!