Back Back Nieuws

De nieuwe Events vol inspirerende concepten, verhalen en evenementen

25 juni 2012
De nieuwe Events is verschenen en ligt bij velen al op de koffietafel of klaar om mee te nemen op vakantie. Zoals je van Events gewend bent, is ook deze uitgave een bewaarexemplaar vol highlights, ideeën, human interest verhalen, locatiereports en een uitgebreid dossier dat deze keer ingaat op de toegevoegde waarde van citymarketing voor de zakelijke markt.

 

De toegevoegde waarde van citymarketing

Dat het fenomeen citymarketing booming is, is een feit. Maar wat levert die investering op voor de zakelijke evenementenmarkt? Hoe succesvol zijn de Nederlandse plaatsen in hun gemeentelijke branding? En profiteert de evenementenbranche ook van deze investeringen? Events ging op pad langs steden en experts om antwoord te krijgen op al deze vragen.

 

Wie is Joost Ligthart?

Voor het hoofdinterview googelde een van onze redacteuren naar de naam Joost Ligthart, directeur van EHP Hotels. ‘Het valt op hoe weinig de zoekmachine vindt: LinkedIn, natuurlijk. Hof van Saksen, Golden Tulip, ook logisch.’ Wie is deze man, die via de Hollandse Club in Singapore uiteindelijk terechtkwam bij de Golden Tulip-hotels van EHP? Een gesprek over zuur, plezier en leerscholen.

 

A new (far) destination is born!

Verder onder andere een reisverslag door het oude Beijing en het moderne Sjanghai, de metropool die ook wel gekenmerkt kan worden als het nieuwe New York: a new (far) destination is born! Dichter bij huis zijn effectmeting en ROI veelgehoorde termen. Ondanks het besef hoe belangrijk het is om een evenement te meten, wordt het nog weinig toegepast. Effectmeting.nl geeft je de tips en tricks.

 

En zo staat ook deze Events weer bol van een combinatie tussen nice to know en need to know artikelen die je hopelijk zullen inspireren. Mis de nieuwe uitgave niet en abonneer je via onze site op Events.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!