Back Back Nieuws

De nieuwe Events is uit met boordevol inzicht en inspiratie

08 juni 2011
De nieuwe Events is deze week verschenen en ligt bij velen al op de deurmat. In dit nummer is een uitgebreid dossier te lezen over het organiseren van een evenement; een handige checklist voor iedereen die evenementen organiseert. Het 20 pagina’s dikke dossier geeft de benodigde informatie voor de bouwstenen van een evenement.

 

Tien jaar Bruggen Verwiel

Diederik Verwiel en Dorine van der Bruggen, Bruggen Verwiel, weten evenementminnend Nederland en buitenland al tien jaar te verbazen, te overrompelen met hun creatieve live events. Lees in het openhartig interview wat de gemene deler is en het geheim van hun succes.

 

'Once in a lifetime experience'

Verder onder andere een bestemming vol levende legendes: Lapland. Het officiële thuisland van de Kerstman is een ‘Once in a lifetime experience’ waar nog veel meer te beleven, te zien, te voelen en te proeven is. Mocht je liever een locatie dichterbij willen zoeken, laat dan de grijze cellen prikkelen met inspirerende locaties in Nederland als Librije’s Hotel en de Efteling.

 

Van vier naar twee Events per jaar

Door de ontwikkelingen binnen het medialandschap ontstaat er een transitie van print naar online. High Profile gaat mee met deze tendens en verschijnt daarom nog twee in plaats van vier keer per jaar met Events, met in elke uitgave een groot dossier. Een vraaggestuurde beslissing die High Profile wel moest maken om in te kunnen spelen op deze ontwikkelingen.

 

En dit is slechts een greep uit de inhoud van Events! Mis de nieuwe Events niet en abonneer je via de webshop van High Profile.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!