HotelkamerHotelkamer
Back Back Locaties

De nieuwe beach look van Center Parcs Park Zandvoort

17 januari 2019

Met het strand pal voor de deur heeft Center Parcs Park Zandvoort het beste uitzicht over de Noordzee. De brede boulevard is geliefd; een levendige plek waar je met de wind in je haren geniet van een moment samen met collega’s. Want, met een viersterrenhotel aan het strand en een park tussen de duinen, is Center Parcs Park Zandvoort perfect voor onvergetelijke zakelijke bijeenkomsten en events.

Center Parcs Park Zandvoort staat aan de vooravond van een grote refurbishment. Het hotel met 118 kamers, het business center en de 436 cottages worden rigoureus gerenoveerd. ‘Het interieur van het hotel krijgt een frisse strandlook met comfortabel meubilair en modern sanitair. Ook worden er twee suites en een aantal geschakelde kamers gerealiseerd. Het hotel is gesloten van 7 januari tot 22 maart 2019, maar er kan nu al gereserveerd worden. Je kent het hotel en park straks niet meer terug. Dat wordt genieten!’ aldus René van Wielink, Manager Sales & Frontoffice.

 • Comfort cottage
  Comfort cottage
 • Premium cottage
  Premium cottage
 • VIP cottage
  VIP cottage
 • De nieuwe beach look van Center Parcs Park Zandvoort
 • De nieuwe beach look van Center Parcs Park Zandvoort
 • De nieuwe beach look van Center Parcs Park Zandvoort
 • De nieuwe beach look van Center Parcs Park Zandvoort
 • Jump XL
  Jump XL

Vergaderen in vakantiesfeer

‘Uniek aan ons hotel is, dat iedere kamer uitzicht op zee heeft.’ En dat uitzicht is adembenemend. Op het strand rollen de golven af en aan, terwijl badgasten er volop genieten van een frisse duik in zee, een lange wandeling of een sportieve activiteit op het strand. Dat is wat je noemt het ultieme vakantiegevoel. En wie met dat gevoel een zakelijke bijeenkomst binnenstapt, gaat geïnspireerd aan de slag. Dat weten ze bij Center Parcs maar al te goed.

‘Op de eerste verdieping van het hotel hebben we vier vergaderzalen, die geschakeld kunnen worden tot twee grotere of één grote eventlocatie. Daarnaast zijn er ook nog vier boardrooms beschikbaar. Deze vergaderfaciliteiten zijn bereikbaar met de trap en lift, dus voor iedereen toegankelijk.’ Wie na een vergadering of bijeenkomst met de hele groep wil ontspannen, kan terecht bij de Admirals Club. Een sfeervolle bar, die exclusief afgehuurd kan worden.

Overnachten in stijl

Er zijn drie type cottages op Center Parcs Park Zandvoort: comfort, premium en VIP, waarbij de inrichting in luxe toeneemt. Comfort heeft alles wat je nodig hebt, premium is wat luxer uitgevoerd in interieur en sanitaire voorzieningen en de VIP cottage is met een sauna en tweepersoons bubbelbad een ware wellness beleving. Alle cottages krijgen, net als het hotel, een beach look. De nieuwe vloeren, sfeervolle muurprints, verschillende blauwtinten, houten wanden en bijpassende accessoires geven alle accommodaties een totaal ander gezicht. ‘Zakelijke gasten verblijven naast ons hotel, ook in de cottages op het park. Alle gemakken van het hotel, zoals opgemaakte bedden, kunnen wij uiteraard ook verzorgen in de cottages. Bij meerdaagse verblijven biedt een verblijf in een cottage naast een financieel voordeel, ook een meerwaarde voor de onderlinge samenwerking tussen collega’s.’

Catering: voor ieder wat wils

Center Parcs Park Zandvoort biedt dankzij de diverse restaurants voor ieder wat wils. ‘Zo begint de dag voor onze hotelgasten goed met een uitgebreid ontbijt in ons buffetrestaurant, met uitzicht op zee. Naast het ontbijt kan deze locatie worden ingezet, voor zowel lunch als diner. Wil men gedurende het verblijf variatie, dan passen wij de andere restaurants op het park graag toe binnen het programma.’

Sporten, verkennen en ontspannen

‘Gedurende het verblijf kunnen we het zakelijke programma aanvullen met het aangename. Voor zowel jong als oud zijn er op het park voldoende activiteiten te verzorgen. Zo kan de gast in de JumpXL alle adrenaline kwijt, maar is er ook mogelijkheid tot bowlen, minigolfen of boogschieten. In de nabije omgeving werken wij o.a. samen met het Circuit en het BMW Driving Center.’

Dankzij de unieke ligging aan zee, kan het verblijf ook makkelijk gecombineerd worden met activiteiten op het strand. ‘Hiervoor werken we nauw samen met diverse strandtenten, waarmee we leuke activiteiten aan kunnen bieden. Denk aan suppen, strandspelen, voetbal- en volleybalwedstrijden.’

‘Uiteraard staat het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo, welke wordt uitgebreid met een hypermoderne wildwaterbaan, tot uw beschikking. Daarnaast kan het aanwezige 25 meter wedstrijdbad, uniek vergeleken met andere parken, ingezet worden als bioscoop. Zie je jezelf en je collega’s al drijvend op een luchtbed film kijken?’ lacht René.

Eropuit: lopend, met de auto of met de trein

Center Parcs Park Zandvoort is heel goed bereikbaar. Met de trein sta je binnen 10 minuten in Haarlem en na 25 minuten in Amsterdam. Het centrum van Zandvoort is twee minuten lopen, dus wie eropuit wil, heeft alles binnen handbereik.

Door > Saskia Leeuwis

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!