Back Back Nieuws

De Moppies terug naar hun roots

03 november 2014
Voor de première van de nieuwe romantische komedie Pak Van Mijn Hart koos JT Hilversum voor een verrassend element. Bekende én minder bekende Nederlanders konden afgelopen maandag genieten van de act van De Moppies. Met hun aanwezigheid in de hal vóór de toiletten zorgden zij voor veel muzikale gezelligheid, waardoor er ook rondom de wc’s sprake was van een gedegen portie feelgood.

In 2003 begonnen Ariadne ter Haar en Pien Ankerman hun carrière als zingende toiletjuffrouwen op de toiletten van het Rijksmuseum. Inmiddels hebben de dames hun Moppies act verder ontwikkeld  en verzorgen zij bijzonder maatwerkentertainment voor zakelijke evenementen.

Grote glimlach
De toiletten hadden ze dus eigenlijk al achter zich gelaten, maar voor JT Hilversum wilden De Moppies een uitzondering maken. Enthousiast en vol overgave brachten zij menig meezinger ten gehore en ontbrak ook het lied op maat niet. Met de gelijktijdige opening van de meest geavanceerde bioscoop van Nederland en de première van de nieuwe feelgood film voor de feestdagen was er dan ook voldoende input voor de tekst. De dames zongen vol overgave over Dolby Atmos 3D,  Laserprojectie én humor en romantiek. De toiletgangers kwamen en gingen met een grote glimlach op het gezicht. Met alle positieve reacties van zowel opdrachtgever alsook de gasten zijn De Moppies enthousiast geraakt om misschien nog wel eens vaker terug te gaan naar hun roots.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!