Back Back Nieuws

De Moppies aangevuld met derde Moppie

08 juli 2014
Zangeres en internationaal stand-up comédienne Marieke Peper maakt sinds afgelopen mei onderdeel uit van De Moppies. Door de stijgende vraag naar het maatwerkentertainment en de ontwikkelingen op het gebied van workshops voor de zakelijke markt was versterking hard nodig. Het vinden van een derde Moppie ging echter niet over één nacht ijs.

Chemie
Ariadne ter Haar legt uit: ‘Pien en ik zijn na ruim 10 jaar volledig op elkaar ingespeeld en zodoende is het een uitdaging om dezelfde chemie ook met een ander te bewerkstelligen. Daarbij komt dat een Moppie niet alleen een lekker moppie moet kunnen zingen, maar ook overtuigend moet kunnen acteren en improviseren. Dat laatste is van belang voor het cabareteske maatwerk waar wij ons mee onderscheiden.’

Zingen, acteren en improviseren
Met Peper, die in 2011 de halve finale van het Cameretten Cabaretfestival wist te bereiken, is nu de optimale combinatie gevonden. Zingen, acteren, improviseren, deze all-rounder kan het allemaal. De eerste klant die de nieuwe Moppie mee heeft mogen maken was ACM Products. Zij vierden hun 20-jarig jubileum met een Moppies maatwerkavond in de samenstelling ‘Ari & Miek’. De reacties waren lovend.

‘We zijn blij met ‘Moppie Miek’ in ons midden. Over het algemeen treden wij als duo op, maar wie weet is er een opdrachtgever die ons binnenkort als Moppies trio inhuurt. Dat zou voor ons ook een geweldige belevenis zijn,’ aldus Pien Ankerman.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!