Back Back Nieuws

De Majesteit vaart haar gasten het nieuwe jaar in

28 december 2009
Zoals voorgaande jaren zet Rotterdam haar beste beentje voor tijdens de Nationale Nieuwjaarsnacht. Een evenement rondom de Erasmusbrug en de Maas die Rotterdam in één klap op de lijst van internationale beroemde steden zet.

 

Feest rondom het water

Met het uitgebreide programma van nationaal en internationaal bekende artiesten en natuurlijk het schitterende vuurwerk vanaf de Erasmusbrug, is het één groot feest rondom het water.


Raderstoomboot, de locatie om het nieuwe jaar in te luiden

Ook op het water wordt er uitgebreid Oud & Nieuw gevierd in Europa’s grootste havenstad. Raderstoomboot De Majesteit vaart met een speciale Oudejaarsparty van 21:00 tot 02:00 uur haar gasten aan boord het nieuwe jaar in. Aan boord worden de ruim 400 feestgangers verwend met heerlijke hapjes & drankjes en wordt om 24:00 uur op elke tafel de champagne ontkurkt.

 

Entertainment en prachtig uitzicht

Naast het spetterende vuurwerk van de Nationale Nieuwjaarsnacht Rotterdam, zorgt entertainment aan boord voor een uitgelaten stemming. De Rotterdammers die genieten van de Nieuwjaarsnacht op de kade, hebben ook een prachtig uitzicht op de Maas en daarmee ook op het grootste stoomschip uit Europa uit 1926, met haar verlichte raderen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!