Back Back Nieuws

De Maaspoort winnaar Regio Zuid tijdens Meetings Business Event

28 januari 2016
De Maaspoort Theater & Events in Venlo is twee keer uitgeroepen tot winnaar van de regio Zuid in de verkiezingen voor beste evenementenlocatie van het jaar 2015 en beste congreslocatie van het jaar 2015. De verkiezingen worden georganiseerd door het vaktijdschrift MEETINGS. De award uitreiking vond plaats op maandag 25 januari tijdens het Meetings Business Event in het WTC Rotterdam.

Renovatie
Venlo heeft de laatste jaren een enorme stedelijke ontwikkeling doorgemaakt en ook De Maaspoort heeft daar een bijdrage aan geleverd. In 2011 werd het gehele theater gerenoveerd en in 2013 werd de nieuwe Frans Boermans zaal geopend. Een jaar later werd het Scheuten terras gerealiseerd dat in 2015 de titel nummer 1 hotspot van Limburg verdiende. Onlangs werd er een tweede restaurant geopend.

Cijfers
De Maaspoort is met drie theaterzalen, vier foyers, vier subzalen, een dakterras en twee restaurants zeer ruim en veelzijdig. Jaarlijks staan er zo’n 200 theatervoorstellingen op het programma. De Maaspoort organiseert en faciliteert daarnaast 400 evenementen. Bij elkaar komen hier ruim 130.000 bezoekers per jaar op af.

Foto: Clickshots

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!