De Maaspoort lanceert volledig nieuw theaterseizoenDe Maaspoort lanceert volledig nieuw theaterseizoen
Back Back Nieuws

De Maaspoort lanceert volledig nieuw theaterseizoen

11 juni 2021

Na een zeer ongewoon theaterseizoen lanceert De Maaspoort vandaag het nieuwe theaterprogramma voor seizoen 2021-2022. Artiesten zoals Nielson, Koefnoen, Simone Kleinsma, Huub Stapel, Mega Mindy, Nick & Simon en de grote musicalproductie Titanic zijn komend theaterseizoen in Venlo te zien.

Bomvol programma

Na een jaar met nagenoeg geen voorstellingen is De Maaspoort sinds 5 juni weer open. De verwachtingen over de versoepelingen zijn positief, De Maaspoort presenteert dan ook een bomvol programma met ruim 200 voorstellingen. Tot 1 november wordt de verkoop gestart op 1,5 meter, waarbij de mogelijkheid er altijd is om op te schalen. Vanaf 1 november verwacht De Maaspoort, net als de meerderheid van de Nederlandse theater, weer normaal open te kunnen.

Online lancering

Het programma wordt dit jaar alleen online gelanceerd, zonder traditionele theaterbrochure. Door alle maatregelen en vooral de termijnen waarop de situatie veranderde was het niet mogelijk een brochure te realiseren. Normaal gesproken wordt daar enkele maanden aan gewerkt. Programmeur Maarten van Erp: ‘Ik ben heel trots op het programma dat ondanks alle uitdagingen mooi gebalanceerd is. Er is voor elke gast iets moois te vinden. Ik ben bijvoorbeeld heel blij met Igone de Jongh, Daniël Arends en Het Nationale Theater. Om mensen het kiezen gemakkelijker te maken, ga ik live chat-advies geven via onze chatfunctie op de website. Dat doe ik maandag 21 juni tussen 18.00u en 22.00u. Het is zo mooi dat we weer vooruit kunnen kijken.’

Voorverkoop

De Maaspoort biedt een breed programma voor alle doelgroepen van jong tot oud, waarin alle genres zijn vertegenwoordigd. De voorverkoop voor Vrienden van De Maaspoort start dinsdag 15 juni. Iedereen kan Vriend worden en met voorrang bestellen via www.maaspoort.nl. Abonnementhouders bestellen vanaf vrijdag 18 juni. Gasten zijn automatisch abonnementhouder wanneer ze vier of meer voorstellingen boeken in de voorverkoop. De vrije verkoop start dinsdag 22 juni.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!