Back Back Nieuws

De Maaspoort en Grenswerk willen Venlo op de kaart zetten

02 november 2015
De Maaspoort en Grenswerk lanceren gezamenlijk een popplatform. Het platform krijgt de naam Popspot Venlo. 'Wij geloven in een popprogrammering met klinkende namen voor de gehele regio. Het is onze ambitie om samen met het publiek nieuwe artiesten te ontdekken, grote namen een podium te geven en Venlo op de kaart te zetten als popstad', zegt Linda van Vegchel, manager marketing & sales bij De Maaspoort Theater & Events. 'Zoveel mogelijk mensen uit de brede regio laten genieten van popmuziek in de breedste zin van het woord, dat is ons doel.'

Niet alleen in de randstad
Popspot Venlo is een samenwerkingsverband tussen Poppodium Grenswerk en De Maaspoort Theater & Events. 'Veel inwoners van Noord- en Midden Limburg denken dat goede popartiesten alleen in de randstad te zien zijn, niets is minder waar. Dat willen we graag beter communiceren. Door onze krachten te bundelen zijn we beter in staat Venlo als popstad op de kaart te zetten', aldus van Vegchel.

De komende tijd zal het platform verder uitgerold worden met diverse uitingen waaronder een papieren uitagenda, posters, website popspotvenlo.nl, borden langs de weg en een eigen facebookpagina.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!